این همه اعتراض در شرایطی انجام می گیرد که وقتی پای حرف بعضی ها می نشینیم می گویند تلوزیون ایران که بیننده ندارد کسی برنامه های این ها را نگاه نمی کند و یا ضد انقلاب در ایام انتخابات در برنامه هایشان می گویند که تلوزیون ایران خودش را خسته می کند و کسی به تماشای تلوزیون ایران نمی نشیند تا بخواهد برنامه های تبلیغی انتخابات را ببیند و ...
این مستند نشان داد که تلوزیون ایران مخاطب دارد و مخاطبش هم قابل توجه است و از قدرت تاثیر گذاری بالایی در جامعه ایران برخوردار است و این امری حائز اهمیت برای دست اندر کاران صدا و سیما است. یعنی این که اگر بخواهند موثر باشند می توانند.
برنامه هایی مانند شوک نشان داد که در روزگار ما که قحطی معنویات است جوانان برای پر کردن خلا معنوی خویش رو به سراب می کنند و سوگمندانه باید گفت که خود را در مواجهه با حقیقت می دانند. در فضایی که معنویت اصیل خود را نشان ندهد عرفان های دروغین و مکاتب دروغین مدعی معنویت برای خود دکان باز می کنند و در ویترین خویش کالاهایی را قرار می دهند که جوانان را جذب کنند و از هر وسیله ای هم استفاده می کنند و متاسفانه جوانان ما را به دام می اندازند. برنامه هایی مانند شوک باعث می شود که هم جوانان و هم خانواده ها نسبت به این گونه امور حساس شوند و به راحتی به دام نیفتند.
صدا و سیما در مورد شناساندن مکاتب و جریان های فاسد فرهنگی که با نام معنویت جوانان را فریب می دهند دیر دست به کار شد اما به هر حال جلوی ضرر را از هر جا که بگیریم منفعت است. درست است که در مورد عرفان های دروغین مطالبی به صورت کتاب و مجله منتشر شده است ولی در مقابل حجم انبوه فعالیت گروهک های منحرف ناچیز است و به چشم نمی آید هر چند همان اندک نیز وقتی عرضه می شود خواهان بسیار دارد اما به هر حال صدا و سیما چیز دیگری است و دارای قدرت تاثیر گذاری فراوان. صدا و یسما می تواند و باید با کمک افراد آگاه و محقق در زمینه عرفان های دروغین برنامه هایی قوی و علمی و مخاطب پسند تهیه کند و همه دلسوزان نیز باید رسانه ملی را در این مهم یاری رسانند.. هم از صدا و سیما به خاطر پخش این برنامه تشکر می کنم و هم دست یاری خود را دراز می کنم. امید آن که روزی فرابرسد که صدا و سیما همان دانشگاهی باشد که خواست امام راحل بود.
کلمات کلیدی: